Botox estetic


Ridurile de expresie încep să apară după vârsta de 12 de ani și devin permanente și ușor de recunoscut când depășim vârsta de 30 de ani. Când ne apropiem de a patra decadă de viață, intervin fenomenele de pierderea elasticității naturale a pielii și atunci apar și ridurile specifice vârstei care împreună cu ridurile de expresie contribuie la aspectul de față matură (îmbătrânită).

Toxina botulinică este o substanță care injectată direct în musculatura mimicii poate bloca în mod temporar unele expresii ale feței. Efectul se poate menține între 3 și 8 luni.

După 6 luni în general, trebuie repetat tratamentul iar dacă este repetat de mai multe ori poate să inducă chiar și dispariția permanentă a ridurilor de expresie.

De exemplu, o injecție controlată în ridurile provocate de râs, din jurul ochilor, va determina dispariția lor în 5 zile de la aplicarea tratamentului. Efectul se poate menține între 3 și 8 luni.

Toxina botulinică este folosită în scopuri terapeutice de peste 20 de ani, în neurologie, oftalmologie și alte domenii medicale.

Zone unde se poate interveni cu toxina botulinică:

Glabela (zona dintre sprâncene)

Frunte (umplerea șanțurilor)
Colțul extern al ochilor (laba gâștii)
Platismă (zona gâtului)
Dimplin chin (bărbie)
Râset gingival

Solicitați o consultație gratuită la: 0729937158