OFTALMOLOGIE


Optica Medicală

În cadrul clinicii noastre puteți găsi optică medicală dotată cu rame de ochelari de diferite modele, atât pentru adulți cât și pentru copii dar și ochelari de soare. Vă punem a dispoziție montarea de lentile: progressive,progresive heliomate, bifocale, bifocale heliomate,tratamente cu antireflex și protecție pentru calculator.

Lentile De Contact

Dacă în urmă cu câțiva ani, lentilele de contact erau doar un moft, nefiind foarte accesibile ca preț, astăzi ele pot înlocui cu ușurință ochelarii de vedere pentru persoanele care îi consideră inestetici iar rezultatul este același. De altfel, tot mai multe persoane aleg o pereche de lentile de contact în detrimentul ochelarilor de vedere.
Deasemenea, puteți opta și pentru lentile de contact speciale pentru miopie dar și lentile de contact estetice,de diferite culori, care pot fi folosite pentru diferite ocazii.

Solicitați o consultație la: 0729937158

Consultații Și Investigații

Cabinetul de oftalmoloie Dr. Claudia Petrea este dotat cu aparatură de ultimă generație iar cu ajutorul aparatului Retinomax 3d puteți beneficia de o măsurare cu precizie a refracției optice.

Cu ajutorul Tonopenului Reichert măsurarea tensiunii intaoculare poate fi executată corect și cu maximă precizie.

De la consultații și investigații oftalmologice menite să dezvăluie deficiențele de vedere și afecțiunile conexe (măsurarea acuității vizuale cu și fără corecție, cu ajutorul dioptronului retinomax 3d, măsurarea tensiunii intraoculare, examinarea structurilor oculare cu ajutorul biomicroscopului și examinarea retinei), până la depistarea și monitorizarea glaucomului, retinopatiilor de anumite cauze, cataractei, miopiei și a altor afecțiuni oftalmologice, aveți garanția că sunteti pe mâini bune.
Dr. Claudia Petrea

Solicitați o consultație la: 0729937158

Oftalmologie Copii

Oferim consultații pentru copii de toate vârstele privind depistarea viciilor de refracție și a anumitor patologii oculare. Acum, cu ajutorul tehnologiei Retinomax 3d, (autorefractometrul portabil) investigația copilului este mult mai ușoară, medicul având libertatea de a se muta după mișcările copilului și de a efectua măsurarea cu precizie datorită senzorilor paraleli care detectează înclinația corpului micuțului.
Dr. Claudia Petrea

Solicitați o consultație la: 0729937158

Chirurgia Estetică A Pleoapei (Blefaroplastie)

Intervențiile chirurgicale estetice asupra pleoapelor se realizează pentru a îndepărta grăsimea, mușchii și pielea aflată în exces, de la nivelul pleoapei superioare și inferioare. Deasemenea, rezultatul acestei intervenții ameliorează aspectul de ochi obosit și umflat.

Solicitați o consultație gratuită la: 0729937158